Pleisterplaats voor goede smaak én gezelligheid

De winkel van Bakkerij Van Bedaf presenteert een hedendaags strak design, baadt in het licht en oogt erg fris. In de lange koeltoog zoeken een heleboel diverse patisseriehapjes voortdurend oogcontact met de klanten. Om van te watertanden!
Bij mooi weer is iedereen welkom op het zonneterras (zonder bediening) waar klanten ontspannen genieten van een broodje, een koek of een stukje patisserie met een stomende tas koffie. Een ideale ontmoetingsplaats om gezelligheid te delen en bij te praten.

bakkerijoverons

Johan de handen, Hilde de styling & verkoop  

De bouw van de bakkerij vond plaats in de zomer van 1990, de deuren openden in februari ‘91. Oorspronkelijk betrokken Johan en Hilde er een laagbouw en sliepen in de bakkerij. In 1996 breidden ze uit met een extra verdieping die ze inrichtten als privé-woning. “Een periode van keihard werken, aangezien we ook nog vier kinderen opvoedden. Veel herinner ik me niet meer van die tijd”, knipoogt Johan. In 2008 breidde het bakkerspaar de winkel uit en vorig jaar vierde Bakkerij Van Bedaf het zilveren jubileum met een groot straatfeest.

Johan kiest reeds een kwarteeuw bewust voor een authentieke, eerlijke en ambachtelijke aanpak. Die kenmerkt zich door een natuurlijk rijp- en gistingsproces, zonder de spreekwoordelijke truken van de foor. “Ik zou het absoluut niet anders kunnen, ook al zorgt deze werkwijze voor behoorlijk wat extra nachtelijke, intensieve werkuren. Mijn bakkerij is mijn persoonlijke speeltuin waar ik met ingrediënten en variëteiten speel om de klant telkens opnieuw te verrassen. Net zoals een meesterkok in zijn keuken. Mijn liefde en passie voor het bakmanschap zijn bijna even groot als die voor mijn vrouw. Maar ook haar kan ik absoluut niet missen, want zij neemt al het andere werk voor haar rekening. Hilde vormt de hersenen van de zaak, ik de handen”, gekscheert Johan.

Johan kiest reeds een kwarteeuw bewust voor een authentieke, eerlijke en ambachtelijke aanpak. Die kenmerkt zich door een natuurlijk rijp- en gistingsproces, zonder de spreekwoordelijke truken van de foor.

Wij zijn met verlof vanaf zondag 12 mei tem maandag 27 mei