Joepie het is pasen in onze bakkerij!

En hopla, we komen weeral aan pasen. Wat gaat de tijd toch snel en wij zullen het geweten hebben want tijdens de paasdagen komt de paashaas in onze bakkerij meewerken. Hij maakt de heerlijkste paasgebakjes en paaseitjes ter wereld klaar voor jullie. En om zeker te zijn dat iedereen zijn gebakjes en eitjes op tijd kan ophalen zal onze bakkerij open zijn op zaterdag 20 april, zondag 21 april en paasmaandag 22 april.

Gaat u met de familie pasen vieren? Bestel dan tijdig uw brood, gebak en paaseieren HIER. Wij zorgen er samen met onze paashaas voor dat alles tijdig klaarstaat.


Openingsuren Paasweekend 20 april tot en met 22 april

Zaterdag 20 april 7:30 – 14:00 uur
Zondag 21 april 7:30 – 13:00 uur
Maandag 22 april GESLOTEN


SPECIAAL BROOD:
Stolbrood: brood met amandelspijs, rozijnen en gekonfijt fruit
Brioche “La Dolce Vita”: een ovenheerlijke familiebrioche met een verrassende vulling van cranberry’s en witte chocolade
Notenbrood: donker brood met een mengeling van noten

BROODJES EN STOKBROOD:
Feestassortiment mini-broodjes (12 stuks)
(mini) zonnebloem (13(mini) pistolets): keuze uit wit krokant/grof krokant/wit zacht/grof zacht
Vlechtbrood met wit stokbrood
Vlechtbrood met 11-granen stokbrood
Wit stokbrood, 11-granen stokbrood, ciabatta
Ruim assortiment van pistolets en sandwiches

FEESTGEBAK:
Roompaasnestje: biscuit, fruit, slagroom,  afgewerkt met chocolade
Crème-au-beurre paasnestje: biscuit met mokka/vanille/mokka-vanille boterroom, afgewerkt met chocolade
Cassis blanca: amandelbiscuit met een coulis van cassis-framboos en vanille-mousse
Framboise: frambozenmousse met vanille-crème op een bedje van brownie
Samba: melk chocolademousse, pure chocolademousse met chocoladebiscuit en krokante bodem
Bayley: koffiemousse met bayleys-crème en American cookie
Javanais: dunne laagjes amandelbiscuit met mokka-crème ganache
Miserable: amandelbiscuit met vanille-crème en bloemsuiker
Poire: Gezoete perenblokjes, zanddeeg, laagje madeleinebisquit, mousse van chocolade-caramel

1 PERSOONS-GEBAKJES
Fruit biscuit: biscuit, fruit, slagroom, afgewerkt met chocolade
Crème-au-beurre biscuit: biscuit met mokka/vanille/mokka-vanille boterroom
Fruit marsepeintje: biscuit met fruit, slagroom en marsepein
Roomsoes: soes met chocolade gevuld met slagroom
Fruitvlaaike: fruit, crème-anglaise en zanddeeg
Cassis blanca: amandelbiscuit met en coulis can cassis-framboos en vanille-mousse
Framboise: frambozenmousse met vanille-crème op een bedje van brownie
Samba: melk chocolademousse, pure chocolademousse met chocoladebiscuit en krokante bodem
Bayley: koffiemousse met bayleys-crème en American cookie
Javanais: dunne laagjes amandelbiscuit met mokka-crème en ganache
Miserable: amandelbiscuit met vanille-crème en bloemsuiker

SNACKS
Mini-eclairs
Paasdonuts
Mini-koffiekoekjes

PRALINES
ESSENSE ZOENTJES
DESSERTKOEKJES
PAASEITJES
ONTBIJTMANDEN

PLAATS UW BESTELLING HIER!

 

Wij zijn met verlof vanaf zondag 12 mei tem maandag 27 mei